Verzending

Sommige transporteurs rekenen 1 euro extra gedurende de feestdagen, dit wordt automatisch bijgeteld bij het bevestigen van uw bestelling.

Alle goederen worden verzonden binnen 30 werkdagen na ontvangst van de betaling. Geen enkele bestelling wordt verstuurd zonder voorafgaande betaling.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging door de transporteur.

Verpakkings- en behandelingskost bedraagt 0.50 euro. Minimum bestelling is 9.00 euro.

Als je te veel zou betaald hebben voor de verzending storten we het verschil terug.

KLANTEN IN EUROPA:  Gelieve er rekening mee te houden dat de Douane diensten in uw land aparte belastingen en invoer- en andere kosten kunnen aanrekenen.    Deze kunnen onder de vorm van een rekening of factuur opgestuurd worden een week of later na de aankomst van je bestelling. Voor alle verzendmethodes bestaat de kans dat er andere bijkomende kosten aangerekend worden door andere instellingen die werken voor je lokale postdiensten. Jij bent altijd verantwoordelijk voor de betaling van deze extra kosten.


KLANTEN IN VERENIGD KONINKRIJK, CANADA, MEXICO & SOUTH AMERICA:   Gelieve er rekening mee te houden dat de Douane diensten van uw land extra kosten en/of import heffingen kunnen aanrekenen voor geïmporteerde goederen, deze moeten betaald worden voor de levering van de goederen. Jij bent verantwoordelijk voor het betalen van de ze extra kosten.

Mexican Customs  kan een document vragen, genaamd  "Sanitary Permit," hier ben jij verantwoordelijk voor.


CUSTOMERS IN THE USA:    Gelieve er rekening mee te houden dat de US Customs Office een document "TSCA form" of een ander document kan eisen van jou als er in je bestelling sommige produkten zitten die inkt of niet-toxische verf bevatten. US Customs zal dit document met de nodige instructies gratis bezorgen, op jouw aanvraag.

Gelieve er rekening mee te houden dat jij in elk geval verantwoordelijk bent voor het betalen van eventuele "custom fees" alsook verantwoordelijk bent voor het verkrijgen en bezorgen van de gevraagde documenten; in het geval dat deze betalingen niet gebeuren of de gevraagde documenten niet door jou bezorgd worden, kan de douane de bestelling terugsturen naar ons, wat zal leiden tot bijkomende kosten die aan jou zullen gefactureerd worden.

VERZEND OPTIES :

Vergeet niet de vervoerderslijst bij te werken wanneer je naar checkout gaat 

MONDIAL RELAY in geselecteerde landen  

Plaats alle gewenste produkten in je winkelkarretje en voor je de bestelling plaatst kan je zien wat de eigenlijke verzendkost zal zijn.


BPost  

Plaats alle gewenste produkten in je winkelkarretje en voor je de bestelling plaatst kan je zien wat de eigenlijke verzendkost zal zijn.

DPD in geselecteerde landen

Plaats alle gewenste produkten in je winkelkarretje en voor je de bestelling plaatst kan je zien wat de eigenlijke verzendkost zal zijn.

PICK UP IN AFFLIGEM : GEEN VERZENDING AFHALEN ALLEEN NA ORDERBEVESTIGING EN TELEFONISCHE AFSPRAAK

LOKALE COVID-19 MAATREGELEN MOETEN NAGELEEFD WORDEN

PICK UP AT FAIRS = enkel afhalen op beurs, geen verzending !!

PAS D'EXPEDITION, KEIN VERSAND, SIN ENVIO, NESSUNA SPEDIZIONE

Vul de beurs van je keuze in bij de opmerkingen, je kan kiezen uit deze lijst : https://www.unicornmodels.be/v2/index.php?id_cms=4&controller=cms&id_lang=1